Ny Erhvervssælger hos Lysen Biler (pressemeddelelse)

 

Erhvervslivet har det godt på Syd, Nord og Vestsjælland fastslår Anders Lysen som netop har ansat den rutinerede og erfarne erhvervssælger Lars Østergaard til at sælge Lysen Bilers store varebilsprogram til det pulserende erhvervsliv. 

 

En erfaren og seriøs erhvervssælger har længe været på indehaver Anders Lysen´s ønskeliste og langt om længe er det lykkedes!  

 

Vi har været en tur i det sønderjyske for at finde ham, men vi skal nok få lært ham at tale Sjællansk !  smiler Anders.

 

Spøg til side, vi har valgt at styrke vores salgsorganisation på varevognssiden med endnu en frisk og udadvendt person, som i samarbejde med vores anden erhvervssælger

Klaus Tidemann sammen skal sælge vores store program af erhvervsbiler fra Fiat og Nissan.

 

Lars har stor erfaring med opbygninger af varebiler til specielle formål, herunder alt fra én almindelig ladbil til en tømrermester, til en rullende tandlægeklinik og ikke mindst institutions busser.  

 

Vejledning og forståelse af kundens behov, og evnen til at lytte, er vigtigt for at en erhvervsbil skal blive vellykket da den skal bruges i mange år.

 

Og da en erhvervsbil jo helt ikke skal holde stille for længe ved servicebesøg, er vi i den forbindelse ved at ombygge vores ene værksted i Sorø, så vi kan klare de opgaver hurtigt på større varebiler.   

 

Lars Østergård vil være at finde på landevejen i én af de letgenkendelige dekorerede ”Østergaard” biler fra Lysen Biler som er påtrykt hans signatur og hans vigtigste arbejdsredskab, nemlig hans telefon nummer 24 90 69 55.