Suzuki Ignis - Kan opleves hos Lysen Biler i Sorø

 

OPLEV DEN NYE SUZUKI IGNIS HOS LYSEN BILER I SORØ

Der findes ingen som den nye Suzuki Ignis. Er den en minibil? Tjah, bare langt mere potent og veludstyret end som så. En ægte SUV? Helt sikkert, bare meget mindre og fiksere end de tunge SUV-biler, der ellers kendetegner klassen. 

 

Har du lyst, kan du også få en virtuel prøvetur

Ignis kompakt verdens første mini-SUV

 

Ignins er den første bil, der er bygget helt fra bunden som en mini-SUV

En dejlig behagelig siddehøjde og et godt udsyn. Med en længde på 3,7 meter og en bredde på 1,7 meter er den utrolig kompakt. Alligevel er der god plads indendøre og i bagagerummet. 

Dualjet og ”mild hybrid”

Den nye Ignis vil kunne fås med Suzukis 90 hk 1,2 Dualjet benzinmotor med 4 cylindre, forhøjet kompression og to indsprøjtningsdyser i hver cylinder for bedre økonomi.

 

Desuden vil Suzukis mild-hybrid løsning med en integreret starter/generator og et lithium-ion batteri også være en mulighed. Her opsamles bremseenergien på batteriet, der så anvendes til, at el-motoren kan yde assistance til benzinmotoren ved igangsætning og acceleration.

Og med en benzinøkonomi på hhv. 21,7 og 23,3 km/l ved blandet kørsel (EU-norm) tilhører alle Ignis modellerne den laveste ejerafgiftsklasse med kun 310 kroner halvårligt. 

 

 

Attraktivt prisniveau

Priserne starter ved attraktive 127.990 kroner for en 1.2 Dualjet med 90 hk og Club udstyr, mens Active modellen fås fra 141.990 kroner og topmodellen Adventure fra 159.990 kroner.