SSang Yong tilbage på Vestsjælland

SsangYong er klar til comeback på Vestsjælland 

For første gang siden slutningen af 00’erne er det igen muligt at besøge en forhandler af det koreanske SUV og 4x4 bilmærke SsangYong. I disse dage gør SsangYong comeback på det danske bilmarked, med den nye SUV model LUVi som spydspids.

De første biler er på vej

Netop nu er de første biler på vej til SsangYong-udstillingen i Lysen Biler A/S´s store bilhus i Sorø. Lysen Biler A/S bliver blandt de allerførste af flere forhandlere til at introducere bilmodellerne fra SsangYong i Danmark

”Det er ikke ofte, at et nyt mærke gør sit indtog på markedet. Vi har store forventninger til SsangYong og ser frem til at byde alle interesserede kunder til en prøvetur og en snak om bilerne”, fortæller indehaverne  Anders og Christian Lysen fra Lysen Biler A/S.  

SSang Yong er ikke nyt for Lysen Biler

Mærket er ikke helt nyt for Lysen Biler, idet vi tidligere har haft mærket på hylderne i vores forretning i perioden 2004 -2009 men grundet afgifts ændringer har mærket været ude af forretningen i en periode men vender nu stærkt retur . 

 

Tidligere sad SsangYong på op imod 20% af salget af campere i Danmark. En statsreguleret omlægning af afgiften for campere og gulpladebiler i 2007 satte dog en brat stopper for alle salgsaktiviteter for SsangYong, som dengang primært var båret af SUV-modellerne REXTON og RODIUS. Nu er SsangYong igen klar til at indtage det danske marked anført af den helt nye model, LUVi, som blev introduceret i august 2015 på det europæiske marked. 

LUVi snart klar til introduktion

LUVi er en praktisk og rummelig personbil i det kompakte SUV-segmentet (Suzuki Vitara-klassen), som tilbydes med 5 års garanti, max. 100.000 km. Bilen kommer med en 1,6 liters benzin eller diesel motor med 6 trins gearkasse og fås enten med to- eller firehjulstræk. LUVi findes i tre udstyrsvarianter – Base, Street og Free – og prisen starter fra 199.995 kr. på hvide plader og 149.995 kr. ekskl moms på gule plader. Ud over den nye LUVi lancerer SsangYong også modellen Korando, en mellemstørrelse SUV med en kraftig 2,2 liters motor med 178 hk, til priser fra kun 299.995 kr. Korando fås ligeledes med enten med to- eller firehjulstræk. Endvidere lanceres den firehjulstrukne pick-up model Actyon Sports. Og endelig relanceres de større og mere velkendte modeller Rexton og Rodius.

 

Bag introduktionen af SsangYong i Danmark står Nic. Christiansen Gruppen, som også er importør af Hyundai i Danmark siden 1992 og dermed har et indgående kendskab til arbejdet med de koreanske bilproducenter og til positionering af et nyt bilmærke på det danske marked.

 

For yderligere oplysninger kontakt: 
Indehaver Christian Lysen - clh@lysenbiler.dk  eller Anders Lysen Hansen - alh@lysenbiler.dk
Telefon 57 87 31 00

Se mere på www.ssangyongmotor.dk eller Facebook: https://www.facebook.com/SsangYongDK/

 

 

SSang Yong LUVi