Fiat 500 ANNIVERSARIO

 

 

Fiat 500 fylder 60 år.

For 60 år siden sendte den italienske bilfabrik Fiat, den karismatiske Fiat 500 på gaden. En bil der efterfølgende har skrevet sig ind i historiebøgerne som et ægte italiensk ikon. De 60 år fejrer Fiat med en helt speciel jubilæumsudgave, der stolt fører arven fra den orginale model videre. Kun 70 eksemplarer kommer til Danmark alle i Cabriolet udgaven.

 

Det fejres med jubilæumsversionen Anniversario

Hos Fiat nøjes man ikke blot med at fejre den runde fødselsdag. I anledning af jubilæet lancerer italienerne nemlig Fiat 500 Anniversario, anniversario betyder jubilæum på italiensk.

 

60 inspireret design og special farver

Anniversario er udstyret med den stærke TwinAir turbomotor med 80 hk, som har masser af italiensk temperament.

 

Fiat 500 Anniversario har et 60’er inspirereret design med tydelige referencer til den originale version, dette kommer blandt andet til udtryk i de to helt unikke Anniversario farver Sicilia Orange og Riviera Green.

 

Andre unikke designdetaljer er kromlisterne på motorhjelm og sidespejle samt specielle historiske Fiat logoer. Dertil er der vintage-inspirerede hvide 16” alu-fælge, der sender tankerne hen på hjulene fra den klassiske Fiat 500 fra 1957. Bagklappen prydes af et flot "Anniversario" logo.

Indvendig afspejler bilens detaljer den ubekymrede stil og stemning fra 60'erne, men med anstrøg af moderne innovation. Også sædeindtrækket er i et umiskendeligt retro-look med vandrette striber, et broderet 500-logo og farvede kantsyninger, som matcher bilens udvendige farve. Kabinen er i øvrigt præget af det flotte instrumentpanel, der er lakeret i samme farve som bilen, og selv bundmåtterne har et flot broderet Anniversario logo.

 

Fiat 500 Anniversario koster 189.990 kr. inklusive den specielle farve.

Privatleasing fra kun 2695 kr. pr. månd og kun 4.995 kr. i første gangsydelse

 

 

 

Alle prisr priserne er ekskl. levering 3.880 kr. Tilbuddet gælder begrænset antal så længe lager haves.

 

Kontakt Lysen Biler Fiat i Sorø, Klaus Tideman: Tel.: 57873114 - E-mail kt@lysenbiler.dk
Kontakt Lysen Biler Fiat i Næstved, Rene Johnsson Tel.: 57873146 - E-mail rj@lysenbiler.dk