Ny Mitsubishi Space Star privatleasing

Privatleasing Plus - Bil uden bekymringer

 

Få den nye Space Star 1.2 Inlead til rekord lav månedlig ydelse. Space Star hører hjemme i den større B-klasse, og tilbyder en rummelig kabine med plads til 5 personer. Space Star er et oplagt valg til dig, som værdsætter en kompakt bil i byen, og som ikke vil gå på kompromis med hverken sikkerheds- eller komfortudstyret.


Nu kan du privatlease den nye Space Star med lav udbetaling og til en lav månedlig ydelse inkl. fuld service, garanti og autohjælp i hele perioden - du skal altså ikke bekymre dig om ekstra omkostninger til disse ting. Space Star er rummelig med 5 døre og 5 pladser, og så får du en sikker, økonomisk og komfortabel bil med et flot udstyrsniveau.


Udbetaling 4.995 kr.
Mdl. ydelse 1.995 kr.

 

Privatleasing v. Jyske Finans. Space Star 1.2 Inlead. Periode 36 mdr. 15.000 km årligt. Tilbud inkl. service, garanti, autohjælp, levering og metallak. Ekskl. dæk, forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, godkendelse af kunde og betaling via Nets forudsættes. Bilen er vist med ekstraudstyr. Begrænset antal. Forbrug v. bl. kørsel. 24,4 km/l. CO2-udslip 96 g/km. Energimærke A+.

Standardudstyr